Home » Ontdekkingstocht » Durf jij in de kern van jezelf te kijken?
Durf in de kern te kijken

Durf jij in de kern van jezelf te kijken?

door | 17 jul, 2021 | Ontdekkingstocht, Start

Is jouw motivatie gebaseerd op wat je van een ander moet, op een externe prikkel die jou drijft OF komt het echt vanuit jezelf, omdat je het echt graag wilt?

Ontdek jouw intrinsieke motivatie

Durf in de kern van jezelf te kijken en ontdek jouw intrinsieke motivatie.
Intrinsieke motivatie komt voort uit je eigen wil om iets te doen. De mogelijkheid zelf keuzes te kunnen maken is hier voor nodig. 

Fysieke beweging helpt

Fysiek in beweging, in de natuur, brengt rust in het hoofd en lichaam. Met rust in het hoofd creëer je meer geestelijke ruimte om kwalitatief goede keuzes te maken: vanuit je eigen intrinsieke motivatie!

Weer met meer energie en plezier doen wat echt bij jou past? Ontdekken wat jou intrinsiek motiveert? Stap in de juiste richting voor wandelcoaching met impact.

Over Stap in de juiste richting

Over NicoleWeer met energie en plezier doen wat echt bij jou past? Zet jouw stap in de juiste richting en kies voor wandelcoaching met impact.

Nicole van Alder

RegisterWandelcoach® voor loopbaan- en persoonlijke ontwikkeling

Gerelateerde artikelen

Transformatie van vastzittende patronen naar vloeibare vormen

Transformatie van vastzittende patronen naar vloeibare vormen

In de natuur lijkt transformatie geen moeite te kosten. Je ziet de verandering bijna onder je neus ontstaan. De natuur vormt zich zoals het gewend is om te doen. Het denkt daar niet te lang over na, twijfelt niet of het wel of niet tot bloei komt. Het natuurlijke proces wordt aangewakkerd door de kleinste verandering in weersomstandigheden, de verandering van het seizoen dat in gang wordt gezet.

lees verder

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tweet
Share
Share
Pin