Ik durfde de stap te zetten

Over Nicole

Soms moet je eerst flink met je neus op de feiten worden gedrukt, voordat je beseft dat je niet goed bezig bent. Ik realiseerde mij een aantal jaar geleden dat ik niet goed naar mijzelf luisterde en keuzes maakte die niet altijd goed voor mij waren. Ik raakte langzaamaan steeds meer bij mijzelf vandaan. Ik was moe, maar gaf er niet aan toe; werkte nog harder om het resultaat te halen; ik bleef ‘ja zeggen’ als er iemand hulp nodig had. Ik had totaal geen grip meer op mijn eigen grenzen. Tsja en wat doe je dan als de wereld plots stilstaat. Hoe krijg je dan weer grip op wat er echt toe doet?

Mijn coach heeft mij geholpen weer zicht te krijgen waar ik als persoon blij van word. Het heeft mij zelfs zoveel geholpen dat ik begonnen ben aan mijn eigen ontwikkeling als coach, maar dan wel buiten! Want dat ik vaker buiten wilde zijn, is één van mijn sterke drijfveren. Als kind voelde ik mij al prettig om buiten in de natuur te zijn en wat blijkt? Nog steeds geeft de natuur mij rust en geeft het mij ruimte om beweging te creëren. Het fysiek in beweging zijn brengt mij rust in het lichaam en hoofd. Met die rust creëer ik meer geestelijke ruimte om kwalitatief goede keuzes te maken. En dat is iets wat ik niet voor mijzelf wil houden.

Voordat ik mijzelf ook daadwerkelijk coach kon noemen, volgde ik de Post HBO registeropleiding tot coach voor loopbaan- en persoonlijke ontwikkeling. Hierdoor ben ik in staat om zelfstandig het beroep van coach uit te oefenen. De opleiding richt zich op twee stromingen: persoonlijke ontwikkeling (personal coach) en loopbaancoaching. Ik kan vragen op beide gebieden analyseren, een coachtraject samenstellen en uitvoeren. Ik ken mijn eigen deskundigheid en weet hoe ik mijn eigen vakgebied moet begrenzen. Uiteraard deed ik het oefenen al wandelend, een extra uitdaging, maar ik weet dat ik buiten goed tot mijn recht kom. Om mij het wandelend coachen meer eigen te maken besloot ik de Resultaatgerichte Wandelcoach Opleiding te volgen. Hierdoor kan ik mijn klanten op een effectieve, compassievolle en resultaatgerichte manier coachen naar meer succes, voldoening, plezier en gezondheid in hun leven.

Ik wil graag zoveel mogelijk kunnen bieden om jou verder op weg te helpen en heb vervolgens de Post HBO Opleiding tot Register Wandelcoach® met succes afgerond. Hiermee heb ik mijn professionele kwaliteiten als wandelcoach naar een hoog deskundigheids- en kwaliteitsniveau gebracht.

Door ook nu nog regelmatig een training te volgen, blijf ik mij als coach ontwikkelen en hou ik mijn vakkennis op pijl.

Coach voor loopbaan- en persoonlijke ontwikkeling

Post-HBO Registeropleiding, Annet Brinkhuisopleidingen.

Licentie SPHBO-Registratienummer: 117517-116721. September 2016

Opleiding tot Register Wandelcoach®

Post-HBO Registeropleiding, Het Coach Bureau.

Licentie SPHBO-Registratienummer: 139832-116721. Juli 2018

Diverse verdiepingsopleidingen

Wandelcoaching bij stress en burn-out. November 2019

Wandelcoaching voor groepen. Februari 2019

Wat zeggen mijn klanten?

“Onlangs een coachingstraject met Nicole afgesloten. Dit tot mijn volle tevredenheid. Ik heb de wandelingen met Nicole als zeer prettig ervaren. Op een gewone, fijne manier komt ze goed tot de kern van de zaak, ook al wist ik dat zelf nog niet goed ?
In contact en omgang is Nicole erg prettig en niet-dwingend. Nicole is een prettige gesprekspartner. Ik weet nog goed, onze eerste wandeling dat ze mij gewoon aan het woord liet, om alles maar te zeggen wat er was. Opvallend daarbij was dat ze ook echt luisterde want aan het eind wist ze alles nog!
Tijdens de wandelingen was er ook gewoon ruimte voor humor, emotie en spontane ideeen (zoals de wilde paarden :)) Ze heeft mij goede handvatten gegeven om mee te nemen en in de toekomst te gebruiken.

Mijn advies voor mensen die een coach zoeken: bel Nicole! ze is een goede!”

Wiegert, 40 jaar

Wil jij samen met mij werken aan meer energie en plezier in je leven?

Als je begint met DURVEN eindig je met KUNNEN