Wandel je spanning er uit en krijg ruimte voor wat er voor jou toe doet

Heb je steeds minder energie over na je werkdag en lukt het je niet om je op te laden?

Doodmoe en toch doorblijven gaan omdat het toch een keer beter zal gaan?

Ervaar je een onaangename spanning en lukt het niet om deze te doorbreken?

Niet meer weten wat jij wilt, niet durven of kunnen kiezen, keuzes lang uitstellen?

Voel je dat het anders moet en zie je door de bomen het bos niet meer?

Een overschot aan mogelijkheden en niet meer kunnen onderscheiden wat werkelijk belangrijk voor jou is en wat niet?

Van spanning en stilstand naar rust en beweging

Spanning en stilstand…zo zag mijn leven er een paar jaar geleden ook uit! Ik werkte heel hard, nooit zeker of ik het wel goed deed en daarom nog maar een tandje erbij. Niet alleen in het werk, ook privé voelde ik mij opgejaagd en constant moe. Dit werd voor mij het nieuwe ‘normaal’. Tot de keuze voor mij werd gemaakt. Ik had mijn lichaam en geest uitgeput. Het enige wat ik nog kon doen was de confrontatie aangaan met mijzelf.

Ik ben naar buiten gegaan, de natuur in en kreeg weer lucht. Door fysiek in beweging te zijn in de natuur kreeg ik uiteindelijk rust in mijn hoofd en lichaam.

Ik zette de stap om beter naar mijzelf te luisteren en voelde hoe de energie en plezier weer terug kwam. Ik weet weer waar ik blij van word en wat voor mij belangrijk is.

“Alle jong volwassenen verdienen het om zichzelf te kunnen zijn en met optimisme en overtuiging het beste uit zichzelf te halen. Dat is mijn missie!”

Van rust en beweging naar ontdekking en groei!

Het was voor mij echt een bevestiging dat wandelen werkt. En nee het is niet van de één op de andere stap weer helemaal goed, echter het zetten van zo’n eerste stap is wel het begin geweest van het maken van keuzes die er voor mij echt toe doen.

En dat is wat ik jou ook gun!

Met die overtuiging richt ik mij vooral op jong volwassenen die oneindig veel mogelijkheden hebben, en waarbij de (externe) druk en spanning zich meer en meer opbouwt waardoor hun zicht vertroebeld en het maken van juiste keuzes onmogelijk lijkt te zijn of is geworden. Je verdient het om jezelf te kunnen zijn en met energie en plezier het beste uit jezelf te halen!

Van rust en beweging naar ontdekking en groei

Wat mijn klanten zeggen

“Nicole heeft mij letterlijk weer een stap in de juiste richting gezet. Toen ik aan het wandelcoachtraject begon zat ik in een situatie waarin ik besefte dat het vakgebied waarin ik werkte me geen energie gaf en ook op privégebied wist ik niet meer goed wat me blij maakte. Door het wandelcoachtraject heb ik veel meer inzicht gekregen in mezelf, wat belangrijk voor me is, welke kwaliteiten ik heb, waar ik energie van krijg en waarvan juist niet. Nicole heeft een rustige uitstraling, kan goed luisteren en weet heel goed koppelingen te maken tussen de dingen die ik zeg/voel en wat hierachter zou kunnen liggen. Nicole kijkt goed naar waar je op dat moment staat, welke oefeningen bij je zouden kunnen passen en past hier de coachinggesprekken op aan. Het traject was voor mij veel breder dan loopbaancoaching, ook op persoonlijk vlak heb ik ontzettend veel geleerd en heb ik manieren gevonden om liever voor mezelf te zijn en piekergedachten te verminderen. Dankzij de hulp van Nicole heb ik nu een rugzak vol met inzichten die me positieve energie geven om nog meer stappen in de juiste richting te zetten.”  

Martine, 25 jaar

Laat jezelf ook weer stralen voor wie je bent en zet met optimisme de volgende stap!

Je ervaart weer rust en hebt overzicht

Je kunt voorbij de bomen het bos weer zien, omdat je jezelf durft te laten groeien in waar jij goed in bent

Met optimisme en overtuiging keuzes maken

Je zit weer lekkerder in je vel en kunt gemotiveerd je keuzes maken, omdat je weet dat je de juiste stap zet

Je weet weer wat belangrijk voor jou is

Je kunt die keuzes maken die jou helpen om jouw vaardigheden en kennis verder te laten groeien, omdat je weet dat het bij je past

Wat mijn klanten zeggen

““The best way to make your dreams come true, is to wake up!”
Door het traject met Nicole te volgen heb ik mijn doel bereikt. Ik weet nu welke kant ik op moet en waar mijn hartje nu echt sneller van gaat kloppen. Nicole is een hele fijne coach om dit traject mee te bewandelen! Ze zet je letterlijk in beweging en de ene eyeopener na de andere passeren. Door de associatie met de natuur toe te passen werd alles ineens heel inzichtelijk.”

Ilse, 33 jaar

“Het loopbaantraject met Nicole heb ik ervaren als heel leerzaam, verhelderend en rustgevend. De combinatie van het fysieke wandelen en het bespreken van bepaalde zaken zijn voor mij een goede combinatie gebleken. Door het bewustmaken van soms wat negatieve gedachtepatronen en mij te leren hoe ik hier op een andere manier een draai aan kan geven ben ik nu een stuk verder dan een paar maanden geleden. Ik weet beter wat ik wil, ik heb zin in de weg die ik aan het bewandelen ben en nog moet bewandelen en het lukt me beter om negativiteit van me af te laten glijden. Dus zit je in een situatie waarin je het eventjes niet meer zo goed weet, dan kan ik je zeker Nicole aanbevelen.”

Sanne, 26 jaar

Voel weer energie en plezier door te doen wat bij jou past!

Jezelf uitdagen is niet altijd even makkelijk. Van nature stellen wij onszelf wel vragen, maar maken het ons niet al te moeilijk in het beantwoorden er van. Het is lastig om jezelf uit te dagen en dieper van binnen te kijken. Al wandelend nemen we de tijd om over jouw onderliggende verlangen na te denken en te ontdekken welke behoefte er bij jou in de kern zit, wat jouw intrinsieke motivatie is, welke kernwaarden voor jou een rol spelen.

Zorg beter voor jezelf en zet jouw stap naar energie en plezier!

Laten we samen kijken wat op dit moment het beste traject voor jou is.

Veelgestelden vragen

Betaal ik nog btw over de genoemde bedragen?

Neem je een wandelcoachtraject af als particulier dan zijn de genoemde bedragen inclusief btw (21%).

Ben je ondernemer/ZZP’er? Dan zijn de genoemde bedragen exclusief btw (21%).

Kom ik in aanmerking voor een vergoeding?
Je kunt in bepaalde gevallen in aanmerking komen voor een (gedeeltelijke) vergoeding.

  • Via je werkgever: Vraag jouw werkgever of er een opleidingsbudget voor jou is gereserveerd. Wanneer de coaching gericht is op persoonlijke of professionele ontwikkeling kan de werkgever het opleidingsbudget hiervoor inzetten. Het is het waard om de mogelijkheden hiervoor met je werkgever te bespreken.
  • Aftrekbaar via je belastingaangifte: Ben je ondernemer/zzp’er dan kun je de kosten meenemen als ondernemerskosten. Neem voor meer informatie contact op met de belastingdienst of je belastingadviseur.
  • Via het UWV: Ontvang je een uitkering, dan stelt het UWV een budget beschikbaar ten behoeve van je herstel en reïntegratie. Hiermee kun je je coachingstraject geheel of gedeeltelijk betalen. Neem voor meer informatie contact op met het UWV.
Mijn werkgever betaalt, gelden dan dezelfde tarieven?

Als je werkgever of het UWV het traject voor jou betaalt, geld het zakelijke tarief exclusief btw (21%). De offerte wordt opgebouwd afhankelijk van de eisen/verwachtingen van je werkgever of het UWV.

Neem contact met mij op voor meer informatie.

Wanneer dient het wandelcoachtraject betaald te zijn?
De kosten voor het traject dient voorafgaand aan de eerste wandeling betaald te zijn.
Gaat de coachwandeling ook door als het regent?
Ja de wandeling gaat ook door als het regent. Zorg dat je hierop gekleed bent en neem zo nodig een paraplu mee.

Wanneer de weersomstandigheden dusdanig zijn dat er een onveilige situatie (bijvoorbeeld bij code oranje/rood) kan ontstaan, bepalen we in onderling overleg of het verzetten van de wandeling verstandig is.

Wat gebeurt er als ik een coachwandeling moet annuleren?

In overleg stemmen we de dagen en het tijdstip van de coachwandeling af.

Het kan voorkomen dat de afspraak door omstandigheden niet door kan gaan. Laat het mij dan minimaal 24 uur van tevoren weten. De coachwandeling kan dan zonder problemen worden verzet. In overleg zoeken we naar een ander geschikt moment.

Als de afspraak korter van te voren of niet wordt afgezegd, breng ik de gereserveerde tijd in rekening.

Wat mijn klanten zeggen

“De coaching met Nicole heeft mijn inzicht gegeven wie ik ben en waar ik voor wil staan in mijn werk. Het buiten in de natuur wandelen heeft me meer laten zien dan ik gedacht had, zeer leerzaam traject met een zeer goede koffietentje voor een kleine pauze. Bedankt voor de coaching!”

Ellen, 35 jaar

“In 2017 heb ik een kortdurend coachingstraject – letterlijk – doorlopen met Nicole. Juist het buiten actief zijn sprak mij aan. Door het wandelen kon ik met meer afstand kijken naar mijn ontwikkelbehoefte. De natuur als spiegel en metafoor voor wie je bent en in welke richting je wilt ontwikkelen. Nicole heeft niets zweverigs, zij staat gewoon met beide benen op de grond. Zij straalt rust uit en biedt de ruimte om het wandel- en denktempo te laten bepalen. Zonder dwingend te zijn weet ze het gesprek te buigen in de richting die zij als coach in gedachten heeft. Tegelijkertijd schakelt ze snel in onverwachte situaties en geeft ook hier ruimte aan. Ik maak nog regelmatig gebruik van in de natuur gemaakte opdrachten en aangetroffen symbolen.”

Eveline, 53 jaar

Wil jij weer met energie en plezier in het leven staan?

Laten we samen kijken hoe ik je hierbij kan helpen.