WANDELCOACHING MENTALE WEERBAARHEID in LEIDEN

Ontdek alles over WANDELCOACHING MENTALE WEERBAARHEID en maak een afspraak in LEIDEN

Stap in de juiste richting in Leiden

Stap in de juiste richting richt zich vooral op jongvolwassenen die oneindig veel mogelijkheden hebben, en waarbij de (externe) druk en spanning zich meer en meer opbouwt waardoor hun zicht vertroebeld en het maken van juiste keuzes onmogelijk lijkt te zijn of is geworden.

Met diverse Post HBO-registeropleidingen op zak heb ik mijn professionele kwaliteiten als wandelcoach naar een hoog deskundigheids- en kwaliteitsniveau gebracht en ben ik in staat om zelfstandig het beroep van coach uit te oefenen. Ik ken mijn eigen deskundigheid en ik weet hoe ik mijn vakgebied moet begrenzen. Hierdoor kan ik jou op een effectieve, compassievolle en resultaatgerichte manier coachen in je persoonlijke groei naar mentale weerbaarheid

 

 

Wandelcoach mentale weerbaarheid Leiden
“Ik herken momenten van onrust beter en door die te herkennen, overvallen ze me niet meer (altijd) en kan ik ze accepteren als momenten van onrust of stress. Nicole heeft me geholpen om dit soort gedachten te structureren en te herkennen. Bovenal ben ik heel dankbaar dat ze het via Skype wilde doen, omdat ik in het buitenland woon.”
Michelle, 27 jaar

“Het wandelcoachtraject heeft mij de rust en bewustwording gebracht waar ik zo erg naar opzoek was. Jij hebt mij echt in laten zien wat belangrijk voor mij is en waar ik mijn energie vooral wel en niet in wil steken. Ik vind jou een hele lieve, rustige en begripvolle wandelcoach die echt de tijd voor je neemt.”

Kimberley, 25 jaar

Wandelcoaching naar MENTALE WEERBAARHEID in Leiden

Rust en beweging

  • Veel onrust in je hoofd, onverklaarbare pijntjes in je lichaam. Gun jezelf rust en kom eerst op adem. In het traject Rust en beweging hervind je weer de rust in je hoofd en lichaam. Met rust in je hoofd creëer je meer geestelijke ruimte om kwalitatief goede keuzes te maken. Al wandelend gaan we stapsgewijs aan de slag met het vinden van de juiste balans. Dit doen we grotendeels in stilte. Als je hiermee klaar bent, weet je hoe je je momenten van rust kunt pakken en is je zelfkennis vergroot om momenten van spanning sneller te herkennen.

Ontdekking en groei

  • Jezelf uitdagen is niet altijd even makkelijk. Van nature stellen wij onszelf wel vragen, maar maken het ons niet al te moeilijk in het beantwoorden er van. Het is lastig om jezelf uit te dagen en dieper van binnen te kijken. In het traject Ontdekking en groei nemen we wandelend de tijd om over jouw onderliggende verlangen na te denken en te ontdekken welke behoefte er bij jou in de kern zit, wat jouw intrinsieke motivatie is, welke kernwaarden voor jou een rol spelen. Als je hiermee klaar bent, heb je meer zelfvertrouwen om de juiste vervolgstappen te gaan zetten richting wat echt belangrijk voor jou is in je werk, je leven!
N

Vergoeding

Je kunt in bepaalde gevallen in aanmerking komen voor een (gedeeltelijke) vergoeding. Bijvoorbeeld via je werkgever. Wanneer de coaching gericht is op persoonlijke of professionele ontwikkeling kan de werkgever het opleidingsbudget hiervoor inzetten. 

Prijzen wandelcoaching Mentale weerbaarheid in Leiden

Alle trajecten zijn op maat en afgestemd op jou behoeften. Kom in  beweging en versterk je mentale weerbaarheid als een waardevolle investering in je welzijn en veerkracht.

.

Kneppelhoutstraat
Leiden, Zuid-Holland 2321 AZ
Nederland
Telefoon: 06 11728488
E-mail: info@stapindejuisterichting.nl
URL: https://stapindejuisterichting.nl/
Kamer-van-Koophandelnummer: 72429089
Prijsindicatie: $$
Maandag09:00 - 19:30
Dinsdag09:00 - 19:30
Woensdag09:00 - 18:30
Donderdag09:00 - 18:30
Vrijdag09:00 - 18:30
Zaterdag10:00 - 15:00
ZondagGesloten

Door het wandelen kon ik met meer afstand kijken naar mijn ontwikkelbehoefte. De natuur als spiegel en metafoor voor wie je bent en in welke richting je wilt ontwikkelen. Nicole heeft niets zweverigs, zij staat gewoon met beide benen op de grond. Zij straalt rust uit en biedt de ruimte om het wandel- en denktempo te laten bepalen.”

Eveline, 53 jaar

“Door het traject met Nicole te volgen heb ik mijn doel bereikt. Ik weet nu welke kant ik op moet en waar mijn hartje nu echt sneller van gaat kloppen. Nicole zet je letterlijk in beweging en de ene eyeopener na de andere passeren. Door de associatie met de natuur toe te passen werd alles ineens heel inzichtelijk.”

Ilse, 33 jaar

Wandelcoaching Mentale weerbaarheid in Leiden

Neem via het onderstaande formulier vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken voor wandelcoaching naar Mentale weerbaarheid in LEIDEN.

We gaan zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in ons privacybeleid.