WANDELCOACHING bij PERSOONLIJKE GROEI in LEIDEN

WANDELCOACHING bij PERSOONLIJKE GROEI Leiden

Je verdient het om jezelf te kunnen zijn en met energie en plezier het beste uit jezelf te halen!

Heb je steeds minder energie over na je werkdag en lukt het je niet om je op te laden?

Doodmoe en toch doorblijven gaan omdat het toch een keer beter zal gaan?

Ervaar je een onaangename spanning en lukt het niet om deze te doorbreken?

Niet meer weten wat jij wilt, niet durven of kunnen kiezen, keuzes lang uitstellen?

Voel je dat het anders moet en zie je door de bomen het bos niet meer?

Een overschot aan mogelijkheden en niet meer kunnen onderscheiden wat werkelijk belangrijk voor jou is en wat niet?

 

Wandelcoach bij persoonlijke groei Leiden
“Het wandelcoachtraject heeft mij de rust en bewustwording gebracht waar ik zo erg naar opzoek was. Jij hebt mij echt in laten zien wat belangrijk voor mij is en waar ik mijn energie vooral wel en niet in wil steken. Ik vind jou een hele lieve, rustige en begripvolle wandelcoach die echt de tijd voor je neemt. Ik heb jou tijdens de gesprekken echt horen luisteren naar mijn issues en daar via oefeningen geprobeerd om daar oplossingen voor te vinden. En dit is eigenlijk bij bijna alle oefeningen gelukt. Ik wil je daarom ook echt heel erg bedanken voor het traject, je hebt echt mijn ogen geopend!”

 

Kimberley, 25 jaar

“Ik merkte dat ik alleen maar energie verloor door het werk wat ik doe, waardoor ik daarnaast ook eigenlijk nergens meer zin in had. Nicole heeft mij geholpen helder te krijgen waar ik energie van krijg, wat er belangrijk voor mij is in een werksetting en wat voor werk hier bij zou passen. Hierdoor heb ik het juiste pad gevonden en durf ik nu met vertrouwen deze spannende stap te zetten. Ik ben heel blij dat ik het traject met haar ben aangegaan, ook al wist ik niet zeker of coaching wat voor mij zou zijn. Nicole is een heel fijn mens en weet je met haar open, enthousiaste en betrokken stijl snel op je gemak te brengen. Dankzij haar durf ik nu die stap in de juiste richting te zetten.”
Esther, 29 jaar

WANDELCOACHING bij PERSOONLIJKE GROEI naar MENTALE WEERBAARHEID in Leiden

Stap in de juiste richting richt zich vooral op jongvolwassenen die oneindig veel mogelijkheden hebben, en waarbij de (externe) druk en spanning zich meer en meer opbouwt waardoor hun zicht vertroebeld en het maken van juiste keuzes onmogelijk lijkt te zijn of is geworden.

 

ZORG BETER VOOR JEZELF

Rust en beweging

  • Veel onrust in je hoofd, onverklaarbare pijntjes in je lichaam. Gun jezelf rust en kom eerst op adem. In het traject Rust en beweging hervind je weer de rust in je hoofd en lichaam. Met rust in je hoofd creëer je meer geestelijke ruimte om kwalitatief goede keuzes te maken. Al wandelend gaan we stapsgewijs aan de slag met het vinden van de juiste balans. Dit doen we grotendeels in stilte. Als je hiermee klaar bent, weet je hoe je je momenten van rust kunt pakken en is je zelfkennis vergroot om momenten van spanning sneller te herkennen.

Ontdekking en groei

  • Jezelf uitdagen is niet altijd even makkelijk. Van nature stellen wij onszelf wel vragen, maar maken het ons niet al te moeilijk in het beantwoorden er van. Het is lastig om jezelf uit te dagen en dieper van binnen te kijken. In het traject Ontdekking en groei nemen we wandelend de tijd om over jouw onderliggende verlangen na te denken en te ontdekken welke behoefte er bij jou in de kern zit, wat jouw intrinsieke motivatie is, welke kernwaarden voor jou een rol spelen. Als je hiermee klaar bent, heb je meer zelfvertrouwen om de juiste vervolgstappen te gaan zetten richting wat echt belangrijk voor jou is in je werk, je leven!

Prijzen WANDELCOACHING bij PERSOONLIJKE GROEI in Leiden

Alle trajecten zijn op maat en afgestemd op jou behoeften. Kom er al wandelend achter wat je echt wilt, zodat je met energie en plezier de volgende stap kunt zetten.

Kneppelhoutstraat
Leiden, Zuid-Holland 2321 AZ
Nederland
Telefoon: 06 11728488
E-mail: info@stapindejuisterichting.nl
URL: https://stapindejuisterichting.nl/
Kamer-van-Koophandelnummer: 72429089
Prijsindicatie: $$
Maandag09:00 - 19:30
Dinsdag09:00 - 19:30
Woensdag09:00 - 18:30
Donderdag09:00 - 18:30
Vrijdag09:00 - 18:30
Zaterdag10:00 - 15:00
ZondagGesloten
“Ik herken momenten van onrust beter en door die te herkennen, overvallen ze me niet meer (altijd) en kan ik ze accepteren als momenten van onrust of stress. Nicole heeft me geholpen om dit soort gedachten te structureren en te herkennen. Bovenal ben ik heel dankbaar dat ze het via Skype wilde doen, omdat ik in het buitenland woon.”
Michelle, 27 jaar

“De coaching met Nicole heeft mijn inzicht gegeven wie ik ben en waar ik voor wil staan in mijn werk. Het buiten in de natuur wandelen heeft me meer laten zien dan ik gedacht had, zeer leerzaam traject met een zeer goede koffietentje voor een kleine pauze. Bedankt voor de coaching!”
Ellen, 35 jaar

Coaching bij persoonlijke groei in Leiden

Neem via het onderstaande formulier vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken voor coaching bij persoonlijke groei in LEIDEN.

We gaan zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in ons privacybeleid.