Loopbaancoaching Leiden

Weer met energie en plezier doen wat echt bij jou past? Stap in de juiste richting met loopbaancoaching Leiden

Stap in de juiste richting Leiden

De natuur geeft rust én geeft ruimte om beweging te creëren.

Ik coach mijn klanten op een effectieve, compassievolle en resultaatgerichte manier naar meer succes, voldoening, plezier en gezondheid in hun leven.

Als opgeleide loopbaancoach en coach voor persoonlijke ontwikkeling, ben ik in staat om zelfstandig het beroep van coach uit te oefenen. De registeropleiding richt zich op twee stromingen: persoonlijke ontwikkeling (personal coach) en loopbaancoaching. Ik kan vragen op beide gebieden analyseren, een coachtraject samenstellen en uitvoeren. Ik ken mijn eigen deskundigheid en weet hoe ik mijn eigen vakgebied moet begrenzen.

Met het volgen van de Opleiding tot RegisterWandelcoach® heb ik mijn professionele kwaliteiten als wandelcoach naar een hoog deskundigheids- en kwaliteitsniveau gebracht. Door ook nu nog regelmatig een training te volgen, blijf ik mij als coach ontwikkelen en hou ik mijn vakkennis op pijl.

 

Loopbaancoaching Leiden

Door het traject met Nicole te volgen heb ik mijn doel bereikt. Ik weet nu welke kant ik op moet en waar mijn hartje nu echt sneller van gaat kloppen. Nicole is een hele fijne coach om dit traject mee te bewandelen! Ze zet je letterlijk in beweging en de ene eyeopener na de andere passeren. Door de associatie met de natuur toe te passen werd alles ineens heel inzichtelijk.

Ilse, 33 jaar

“Het loopbaantraject met Nicole heb ik ervaren als heel leerzaam, verhelderend en rustgevend. Nicole is een heel fijn en goed luisterend mens dat mij erg heeft geholpen met het begeleiden in de zoektocht naar wat ik wil. De combinatie van het fysieke wandelen en het bespreken van bepaalde zaken zijn voor mij een goede combinatie gebleken…”

Sanne, 26 jaar

Loopbaancoaching

Stap in de juiste richting en kies voor coaching op maat met loopbaancoaching Leiden.

Fysiek in beweging brengt rust in het hoofd en lichaam. In het traject Rust en beweging hervind je weer de rust in je hoofd en lichaam. Al wandelend gaan we stapsgewijs aan de slag met het vinden van de juiste balans. Als je hiermee klaar bent zul je weten hoe je je momenten van rust kunt pakken en is je zelfkennis vergroot om momenten van spanning sneller te herkennen.

Jezelf uitdagen is niet altijd even makkelijk. Van nature stellen wij onszelf wel vragen, maar maken het ons niet al te moeilijk in het beantwoorden er van. Het is lastig om jezelf uit te dagen en dieper van binnen te kijken. Kies voor het traject Ontdekking en groei. Al wandelend nemen we de tijd om over jouw onderliggende verlangen na te denken en te ontdekken welke behoefte er bij jou in de kern zit, wat jouw intrinsieke motivatie is, welke kernwaarden voor jou een rol spelen. Je heb meer zelfvertrouwen om de juiste vervolgstappen te gaan zetten richting wat echt belangrijk voor jou is in je werk, je leven!

Prijzen Loopbaancoaching Leiden

Alle trajecten zijn op maat en afgestemd op jou behoeften. Kom er al wandelend achter wat je echt wilt, zodat je met energie en plezier de volgende stap kunt zetten.

Kneppelhoutstraat
Leiden, Zuid-Holland 2321 AZ
Nederland
Telefoon: 06 11728488
E-mail: info@stapindejuisterichting.nl
URL: https://stapindejuisterichting.nl/
Kamer-van-Koophandelnummer: 72429089
Prijsindicatie: $$
Maandag9:00 - 19:30
Dinsdag9:00 - 19:30
Woensdag9:00 - 18:30
Donderdag9:00 - 18:30
Vrijdag9:00 - 18:30
Zaterdag10:00 - 15:00
ZondagGesloten
“Ik herken momenten van onrust beter en door die te herkennen, overvallen ze me niet meer (altijd) en kan ik ze accepteren als momenten van onrust of stress. Nicole heeft me geholpen om dit soort gedachten te structureren en te herkennen. Bovenal ben ik heel dankbaar dat ze het via Skype wilde doen, omdat ik in het buitenland woon.”
Michelle, 27 jaar

“De coaching met Nicole heeft mijn inzicht gegeven wie ik ben en waar ik voor wil staan in mijn werk. Het buiten in de natuur wandelen heeft me meer laten zien dan ik gedacht had, zeer leerzaam traject met een zeer goede koffietentje voor een kleine pauze. Bedankt voor de coaching!”

Ellen, 35 jaar

Loopbaancoaching Leiden

Neem via het onderstaande formulier vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken voor loopbaancoaching en/of coaching persoonlijke ontwikkeling in LEIDEN.

We gaan zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in ons privacybeleid.