Weer met energie en plezier doen wat echt bij jou past?

Ontdek wat jou energie geeft om de volgende stap te zetten

Wil jij in beweging komen, maar…

zit je laag in je energie?

weet je niet waar je moet beginnen?

kan je wel iemand gebruiken die je daarbij helpt?

Meld je dan nu gratis aan voor de 20 minuten telefonisch Ik-kom-in-beweging sessie (t.w.v. €45,=)!

LET OP: Het aantal beschikbare sessies is beperkt. Wil je echt in beweging komen, zet dan nu al je eerste stap en meld je aan voor deze sessie!

 

Waarom deze sessie met mij?

Ik ben Nicole, RegisterWandelcoach® en bied persoonlijke coaching buiten in de natuur. Het belang van goed in je vel zitten -bewust- en daardoor de juiste keuzes kunnen maken, is hetgeen mij drijft in het uitvoeren van mijn vak. Met lef bereiken wat daadwerkelijk bij je past en je motiveert. Door goede en gerichte begeleiding te bieden kun je weer vanuit je innerlijke kracht de juiste keuzes maken. STAP IN DE JUISTE RICHTING om weer met energie en plezier te doen wat echt bij jou past!

Jezelf uitdagen is niet altijd gemakkelijk. Van nature stellen wij onszelf wel vragen, al maken we het ons niet al te moeilijk in het beantwoorden er van. Het is lastig om jezelf uit te dagen en dieper naar binnen te kijken. In ons telefonisch contact is er aandacht voor jouw onderliggende verlangen en de behoefte die bij jou in de kern zit.

Weer met energie en plezier doen wat echt bij jou past?

Vraag hier jouw sessie aan:

Zodra ik jouw aanvraag heb ontvangen zal ik per mail contact met je opnemen om een datum en tijd met je in te plannen.

Mijn gegevens worden alleen gebruikt om contact met mij op te nemen voor het maken van de afspraak en het voeren van het gesprek

4 + 2 =