Wil jij je ook weer energiek en gemotiveerd voelen?

Ontdek wat jou energie geeft om de volgende stap te zetten

Wil jij in beweging komen, maar…

zit je laag in je energie?

weet je niet waar je moet beginnen?

kan je wel iemand gebruiken die je daarbij helpt?

Meld je dan nu gratis aan voor de 20 minuten telefonisch Ik-kom-in-beweging sessie (t.w.v. €45,=)!

LET OP: Het aantal beschikbare sessies is beperkt. Wil je echt in beweging komen, zet dan nu al je eerste stap en meld je aan voor deze sessie!

 

Waarom deze sessie met mij? 

Naast mijn opleidingen, waarbij ik mijn professionele kwaliteiten als Register wandelcoach® voor o.a. persoonlijke ontwikkeling naar een hoog deskundigheids- en kwaliteitsniveau heb gebracht, ben ik ook ervaringsdeskundige. Ik weet hoe het voelt als de energie zo laag is dat de motivatie om in actie te komen nog lager is. Toch weet ik dat het ene stapje o zo belangrijk is om te zetten. Alleen dan ontstaat er beweging, hoe klein deze ook is. De eerste stap is de start van beweging naar meer energie en motivatie!

Ik heb inmiddels met meerdere mensen een stukje mee mogen wandelen om hun bewuster en zelfverzekerder de volgende stap te laten zetten.

Wil jij je ook weer energiek en gemotiveerd voelen? Zet dan een eerste stap en vraag het gesprek aan.

Vraag hier jouw sessie aan:

Zodra ik jouw aanvraag heb ontvangen zal ik per mail contact met je opnemen om een datum en tijd met je in te plannen.

Mijn gegevens worden alleen gebruikt om contact met mij op te nemen voor het maken van de afspraak en het voeren van het gesprek

14 + 14 =